Ponoči se je priplazil v spalnico

Življenje visoko noseče Kellymary in njenega otroka vzel 25-letnik?

R.T.
12. 7. 2019, 07.35
Posodobljeno: 12. 7. 2019, 07.47
Deli članek:

Dva tedna po krvavem umoru 26-letne nosečnice in njenega še nerojenega otroka so v Londonu aretirali 25-letnega osumljenca.

Facebook/Kellymary Fauvrelle
Kellymary z nečakom.

29. junija se je v Croydonu, predmestju britanske prestolnice, zgodil grozljiv zločin. Ponoči se je v spalnico 26-letne in visoko noseče Kellymary Fauvrelle priplazil neznanec ter jo do smrti zabodel. Bila je v osmem mesecu nosečnosti. Pomoč je zanjo prišla prepozno, a so reševalci uspeli rešiti otroka, ki pa je nekaj dni pozneje umrl v bolnišnici. Svojci tragično preminule Kellymary so mu vseeno nadeli ime Riley, ki ga je že v času nosečnosti izbrala sama. Umor se je zgodil malo po 3. uri ponoči, medtem ko so Kellymaryjini bratje, sestra, mama in nečak spali nadstropje višje. Prebudili so jih kriki, a je zločincu, ki je v domovanje vstopil bodisi skozi okno bodisi odprta vrata, vseeno uspelo pravočasno pobegniti.

Britanska policija je v dnevih po umoru že aretirala dve osebi, in sicer 29 in 37 let stara moška. Oba so pozneje izpustili na prostost, mlajšega proti plačilu varščine. Britanski mediji zdaj poročajo o novi aretaciji v tem primeru, ki je pretresel otoško javnost. V priporu se je znašel nek 25-letnik, ki naj bi bil tudi glavni osumljenec za dvojni umor.