JAGODNI IZBOR

Roparska tatvina žganja in mehčalca, kraja jagenjčkov …

S.S.
17. 6. 2019, 21.31
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Pogosto spregledani podvigi posameznikov na poti onkraj zakona.

10 Na avtocesti pri Dobruški vasi so policisti obravnavali prometno nesrečo; pijani 36-letni Hrvat, voznik tovornjaka, je trčil v vozilo Darsa, ki je stalo na odstavnem pasu. Možakarju je alkotest nameril 0,34 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

9 S terase gostinskega lokala v Kopru so tatovi ukradli 12 okroglih kovinskih miz in 48 stolov iz ratana. Škode je za šest tisoč evrov.

8 Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7 V Mozirju je na traktorski prikolici zagorelo več bal sena, ogenj pa je poškodoval tudi prikolico in starejši traktor. Tuja krivda je izključena.

6 Na Pucovi ulici v Celju so vandali na parkiranem avtomobilu prerezali vse štiri pnevmatike in odlomili stranski ogledali.

5 Na Prevaljah je nekdo vlomil v šest kleti. Lastniki pogrešajo hrano, vino, orodje in športno torbo.

4 Na Ljubljanski cesti v Novem mestu je neznanec oškodovanki iz rok izpulil 50  evrov, ki jih je tik pred tem dvignila na bankomatu, in pobegnil.

3 Ljubljanski policisti so prejeli prijavo občana, ki je v reki Ljubljanici opazil osebno vozilo, ki se je potapljalo. Prijavitelj si je uspel zapisati registrsko številko, prav tako je opazil, da je avto prazen. Policisti so nato ugotovili, da je bil črni audi istega dne ukraden.

2 Ljubljanski policisti so bili obveščeni o roparski tatvini v prodajalni na Vojkovi cesti. Ugotovili so, da sta storilca, moški in ženska, ukradla več žganih pijač in mehčalec. Ko ju je zasačila prodajalka, pa jo je osumljenka udarila v roko in ji grozila ter psovala mater. Oba sta nato pobegnila neznano kam.

1 V Ribnici na Pohorju je neznani storilec iz ograjenega prostora ukradel osem jagenjčkov, starih dobrih pet mesecev.