24-letnica zapeljala na nasprotni pas

FOTO: Grozljive posledice čelnega trčenja na primorki, avto odbilo čez zaščitno ograjo ...

S.R.
10. 6. 2019, 10.11
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 12.16
Deli članek:

Znanih je več podrobnosti o včerajšnji hudi prometni nesreči na primorski avtocesti. Pri izvozu za Kozino sta najprej silovito čelno trčila voznica in voznik dveh osebnih avtomobilov, takoj zatem je počilo še enkrat.

Facebook / PGD Materija
Eno od vozil je odbilo čez zaščitno ograjo.

Primorsko avtocesto je včeraj ponoči ohromila huda prometna nesreča. Več podrobnosti so zdaj pojasnili pri PU Koper. Tako je po njihovih navedbah 24-letna voznica malo pred 21. uro iz Postojne peljala proti Kopru. Pri Videžu, kjer je delovišče, je zapeljala desno na nedokončan del ceste in nato sunkovito zavila v levo. Pri tem vozila več ni mogla obvladati in je zapeljala na nasprotno stran avtoceste, kjer je na levem pasu trčila v osebni avtomobil, za volanom katerega je sedel 27 let star fant. To vozilo je nato zadelo v osebni avtomobil, s katerim se je prav tako v smeri Ljubljane peljal 33-letni voznik. Trčenje je bilo tako silovito, da je slednjega odbilo čez zaščitno ograjo, pa poročajo gasilci PGD Materija.

V nesreči so bili poškodovani vsi trije vozniki in še trije sopotniki. Avtocesta je bila dlje časa zaprta, promet pa je bil oviran do približno 23.30 ure.