Surov zločin

Zoran je do smrti pretepel dveletnico, ker ni prenesel njenega joka, in jo vrgel s terase, da bi umor prikril

R.T.
29. 5. 2019, 18.06
Posodobljeno: 29. 5. 2019, 18.47
Deli članek:

V ponedeljek je v bližini Negotina prišlo do tragedije. 24-letni očim je ubil dveletno deklico. Zatem pa sta skupaj s partnerko, sicer mamo preminulega otroka, umor želela prikazati kot nesrečo. V bolnišnici sta zatrjevala, da je deklica padla s terase, sedaj pa je osumljeni umor priznal.

Facebook (osebni profil)
Zoran A. in Vesna F.

Kot smo pisali, je do tragedije prišlo v ponedeljek. Danes pa so srbski policisti aretirali Zorana A. in Vesno F. ter jima določili 30 dni pripora.

Kot piše Blic, sta Vesna in Zoran v ponedeljek v jutranjih urah deklico pripeljala v tamkajšnjo bolnišnico s trditvijo, da je otrok padel s terase. Vidne so bile hude poškodbe glave, zdravniki pa deklici niso mogli pomagati, ob prihodu je bila namreč že mrtva.

Ker je bila policistom zgodba, ki sta jo predala dekličina mati in njen partner sumljiva, so preiskali kraj nesreče, oziroma kot se je kasneje izkazalo kraj zločina. V hiši so našli številne sledi krvi. Prav tako osumljena nista znala pojasniti, kako bi lahko deklica ponoči sama prišla do terase in padla.

Dokazi so pokazali, da je bil otrok pretepen v hiši. Nasilnik pa je deklico šele kasneje, ko je ugotovil, kaj je storil, vrgel na beton. Želel je prikriti svoj zločin, pri tem pa mu je pomagala tudi mati preminule deklice.

Ubil jo je, ker je jokala

Zoran je zločin priznal, policistom naj bi po neuradnih informacijah vendarle povedal, da je otroka pretepel do smrti. Do tega naj bi prišlo, ker je po zabavi s prijatelji prišel domov vinjen, deklica pa je jokala. Ker ni mogel prenesti joka, je otroka začel udarjati po glavi.

V naslednjih dneh bodo opravili tudi obdukcijo, ki bo več razkrila o vzroku smrti.