Jutranja drama pri Kompolju

FOTO: Vlačilec na štajerki zrušil zaščitno ograjo in pristal v jarku, zaradi zijal na drugi strani trčilo pet vozil

S.R.
29. 5. 2019, 10.19
Posodobljeno: 29. 5. 2019, 10.42
Deli članek:

Ob zori se je na štajerski avtocesti pri cestninski postaji Kompolje odvila filmska drama, v kateri pa so vsi udeleženi na srečo odnesli celo kožo.

Domzalec.si/CZR Domžale
Nesreča pri cestninski postaji Kompolje.

Ob 5.20 zjutraj se je na avtocesti pri cestninski postaji Kompolje v smeri proti Celju najprej zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik vlačilca zapeljal z vozišča in se prevrnil, poroča uprava za zaščito in reševanje. Poleg policije in dežurne službe DARS so na kraju posredovali tudi gasilci ZCR Domžale, ki so mesto nesreče zavarovali in iz rezervoarja prečrpali gorivo.

Domzalec.si/CZR Domžale
Nesreča pri cestninski postaji Kompolje.

Med intervencijo se je na istem mestu v nasprotni smeri zgodila nova nesreča, v kateri je v naletu trčilo kar pet osebnih vozil.

Kot poroča portal domzalec.si, je vlačilec v nesreči zrušil zaščitno ograjo in pristal v jarku. Domžalski poklicni gasilci so morali pred morebitnim onesnaženjem zato zaščititi bližnji potok. Portal še poroča, da je bila druga nesreča nepresenetljivo posledica radovednosti voznikov, ki so zijala pasli na vlačilcu, namesto da bi se osredotočili na promet pred in za sabo.

Domzalec.si/CZR Domžale
Nesreča pri cestninski postaji Kompolje.