Neprištevna

Ubila je svoja dojenčka in to priznala pred njunim očetom

R.T.
28. 5. 2019, 19.46
Posodobljeno: 28. 5. 2019, 21.10
Deli članek:

38-letno Samantho Ford iz Velike Britanije je obtožnica bremenila, da je svojima 23-mesečnima dvojčkoma decembra lansko leto vzela življenje. Osumljena je čin uboja sedaj tudi priznala, vendar zanika, da bi šlo za naklepni umor. V sodiščni dvorani je sedel tudi oče preminulih dvojčkov in nekdanji mož Fordove.

Facebook (osebni profil)
Osumljena je čin uboja sedaj tudi priznala, vendar zanika, da bi šlo za naklepni umor.

Samantha Ford je danes priznala, da je lansko leto ubila svojo hčer in svojega sina. Dvojčka še nista dopolnila dveh let.

Obtoženka je bila v zgodnjih jutranjih urah 27. decembra udeležena v prometni nesreči. Ob prihodu reševalcev je pripomnila, naj preverijo njen dom v okrožju Kent, ker sta njena majhna otroka tam. Policisti so kmalu zatem v postelji odkrili majhni trupelci. Po preiskavi so zaključili, da sta najverjetneje umrla dan prej.

Obtoženka je bila, kot piše Daily Mail, med sodiščno obravnavo zamišljena. Zanikala je naklepni umor in priznala uboj v stanju neprištevnosti. Več podrobnih informacij o zločinu ni znanih.

Facebook (osebni profil)
38-letno Samantho Ford iz britanske vasi Westwood je obtožnica bremenila, da je svojima 23-mesečnima dvojčkoma decembra lansko leto vzela življenje.

Tožilci se bodo sedaj odločili, ali je njeno priznanje sprejemljivo, ali pa jo bodo obtožili umora.

Fordova se je v okrožje Kent preselila pred enim letom, potem ko se je po petih letih zakona razšla z očetom deklice Chloe in dečka Jakea. Tam je najela hišo, vrednost katere ocenjujejo na 215.000 funtov.

Sojenju je prisostvoval tudi Steven, oče preminulih dojenčkov. Kmalu zatem je objavil njuni fotografiji in zapisal: “Moja lepa dojenčka. Rad vaju imam”