Umor v mestu greha

Slobodan Zvjezdano pred očmi sina do smrti potolkel s kijem

S.R.
21. 5. 2019, 09.01
Posodobljeno: 21. 5. 2019, 09.42
Deli članek:

Policija v Las Vegasu je prijela srbskega državljana, ki je pred očmi 12-letnega sin brutalno umoril soprogo.

Facebook
Zvjezdana je bila žrtev nasilnega moža.

V enem od stanovanj v svetovni prestolnici zabave Las Vegasu, ki ga mnogi imenujejo tudi mesto greha, se je v petek popoldne odvila krvava drama, v kateri je življenje izgubila bosanska državljanka. 

Policijo je poklical 12-letni deček in jim pojasnil, da je oče mamo pretepel s kijem, so včeraj poročali ameriški mediji. Policisti so na bližnji policijski postaji najprej pobrali dečka in ga spravili na varno, nato pa so se odpravili do stanovanja, kjer so v spalnici naleteli na 37-letnega Slobodana Miljuša, ki je na postelji v mlaki krvi ležal poleg svoje soproge Zvjezdane Bencun. Bila je komajda še živa. Prepeljali so jo v bolnišnico, kjer je pozneje umrla. Smrt je bila posledica udarcev s topim predmetom, policisti pa so v stanovanju našli tudi okrvavljen kij za baseball. 

Las Vegas Metropolitan Police Department
Slobodan Miljuš

Portal Kurir danes poroča, da naj bi Slobodan, srbski državljan iz hrvaške pokrajine Lika, Zvjezdano umoril, ker naj bi po 13 letih zakona zahtevala ločitev. Paru sta se rodila dva otroka, oba pa naj bi družino preživljala s trdim delom. Slobodan je bil kot voznik tovornjaka pogosto na poti, po informacijah Kurirja pa naj bi ga zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja nedavno oglobili z denarno kaznijo v višini 7360 ameriških dolarjev. To sicer ni bil prvi primer nasilja v tej družini, saj so morali policisti zaradi tepežke enkrat že posredovati na začetku tega leta.