Policija v Chicagu je odkrila, da je 19-letna nosečnica pred tremi tedni obiskala hišo v Chicagu, kjer so ponujali zastonj oblačila za dojenčka in otroški voziček. S svojimi krvniki je stik navezala prek facebooka.

Aretirali tri osebe

Tam so jo zadavili in ji iz maternice izrezali otroka. Policisti so zločin med drugim odkrili, ker je ženska, vpletena v okrutno dejanje, poklicala reševalce zaradi bolnega dojenčka. Tega so odpeljali v bolnišnico, vendar ni veliko upanja, da bo preživel. 

Truplo 19-letne Marlen Ochoa Lopez so našli v sredo za hišo, iz katere so poklicali reševalce zaradi bolnega novorojenčka. Policija je v zvezi z neverjetno okrutnim zločinom aretirala tri osebe. Med njimi sta že omenjena ženska in njena hčer.

Umorjeno so nazadnje videli 23. aprila, ko je zapustila svojo srednjo šolo in šla po oblačila za otroka, ki je bil tik pred rojstvom. Isti dan je 46-letna osumljenka poklicala reševalce, zločin pa so povezali po sredinem odkritju trupla nosečnice, ki jo je družina iskala od izginotja naprej. Policisti so odredili test DNK dojenčka in ugotovili, da je prava mati umorjena Marlen Ochoa Lopez.

Cecilia Garcia je v imenu pokojničine družine povedala, da so dojenčku dali imeli Yadiel. Ime je izbrala njegova mama.