Skrivnostno

Mrtve Jelene so se dotikali trije

J.P.
16. 5. 2019, 09.37
Posodobljeno: 16. 5. 2019, 12.30
Deli članek:

Obtoženi in njegov oče od tožilstva zahtevata, da identificira tri osebe, ki so na umorjeni pustile svojo biološko sled.

Facebook
Jelena Krsmanović Marjanović je bila umorjena 2. aprila 2016. Njeno truplo so našli naslednji dan.

Obramba in obtoženčeva družina zahtevajo, da tožilstvo prepozna tri osebe, katerih DNK je bila najdena na telesu umorjene srbske pevke Jelene Marjanović Krsmanović (33), potem ko so truplo izvlekli iz kanala v Crvenki.

Vladimir Marjanović, oče osumljenega Zorana Marjanovića (40), se je po tretji obtožnici zoper njegovega sina oglasil na facebooku in vprašal, kdo so trije skrivnostneži, ki so se dotikali njegove snahe in svoje sledove pustili na njenih rokah, spodnjih hlačah, trenerki in obuvalih.

Soprog ni morilec?

DNK ni od katerega od Marjanovićev. Vladimir je namignil, da gre za sledove morilca in dveh pomagačev. Viri blizu družini Marjanović pravijo, da so prepričani, da so ti sledovi ključ do rešitve misterija, ki že tri leta čaka na epilog, in dokaz, da bi moral biti njihov sin in mož pokojnice opran vsakršnega suma krivde.

Biološke sledi so bile pridobljene na dan najdbe trupla, noben od treh vzorcev pa se ni ujemal z niti enim, ki jih imajo srbski preiskovalci v bazi.

Spomnimo. Srbsko državno tožilstvo je po zaključku preiskave izdalo tretjo obtožnico zoper Zorana Marjanovića, v kateri ga bremeni umora žene 2. aprila 2016.