top flop tedna

Pri tatovih našli večjo količino čokolad, brez računov

S.S.
13. 5. 2019, 21.25
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Dreamstime
Pogosto spregledani podvigi okorelih kriminalcev v prejšnjem tednu.

10 – Ljubljanski policisti so v Mostah obravnavali vlom v gradbeni kontejner. Storilec je iz avtomatov za napitke izbezal denar in povzročil za približno 1000 evrov škode.

9 – Koprski policisti so prijeli moškega in žensko, ki sta v trgovini ukradla za 330 evrov ročnega orodja.

8 – Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7 – Novomeški policisti so obravnavali 21-letno voznico začetnico, ki je skozi naselje vozila s preveliko hitrostjo, v križišču v Ločni je zapeljala skozi rdečo luč, na Ragovski ulici pa je izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v parkirano vozilo. Mladenka je bila za nameček pijana (0,29 mg/l). Policisti so ji odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in jo oglobili.

6 – Na Prevaljah je neznani storilec iz zunanjega skladišča podjetja ukradel za 80 evrov palet.

5 – Na Polzeli je nekdo odprl pokrov motorja avta in prerezal vse vodnike in razdelilne kape do vžigalnih svečk.

4 – Krški policisti so obravnavali 46-letnega voznika, ki je z avtom ustavil sredi ceste in zaspal, potem pa nadaljeval vožnjo. Seveda je bil pijan (1,07 mg/l).

3 – V Kočevju so policisti obravnavali vlom v hišo. Lastnik pogreša več kosov oblačil.

2 – Na Zaloški cesti v Ljubljani je nekdo vlomil v frizerski salon. Pogrešajo dva strižnika in prenosnik.

1 – Policistom je 32-letnik prijavil, da so mu izpred avtokampa v Ankaranu ukradli mobilni telefon Huawei P20. Možakar je potem sam stekel za tatovi in jih pospremil do varnostne službe. Policisti pa so na kraju ugotovili, da ima trojica pri sebi večjo količino čokolad iz trgovine, a brez računa. Vsi trije so državljani Bolgarije, za dva so policisti podali kazensko ovadbo, za tretjega, mladoletnika, pa obdolžilni predlog.