Tragedija

Ugasnilo življenje lepotice, ki je delala ob Lewisu Hamiltonu

R.T.
10. 5. 2019, 14.44
Posodobljeno: 10. 5. 2019, 14.59
Deli članek:

30-letna Kate Woodstock je umrla v prometni nesreči. Avtomobil znamke BMW, ki ga je vozila Woodstockova, je ušel nadzoru in trčil v zid bencinske postaje v britanskem mestu Walsall. Sodna preiskava je pokazala, da je šlo za nenamerno smrt.

Facebook (osebni profil).
Reševalci so se borili, da bi ji rešili življenje, vendar so smrt razglasili že na kraju nesreče.

Kate je delala kot model, med drugim tudi ob dirkaču formule 1 Lewisu Hamiltonu. Do prometne tragedije je prišlo 27. septembra lansko leto na bencinskem servisu blizu doma britanske lepotice. Reševalci so se borili, da bi ji rešili življenje, vendar so smrt razglasili že na kraju nesreče. Bolj podrobna preiskava smrti Woodstockove je včeraj pokazala, da je šlo za nenamerno smrt, kar je potrdil mrliški oglednik Andrew Haigh.»Ženska, ki je vozila osebni avtomobil je utrpela hude poškodbe in na žalost ne bi mogli storiti ničesar, da bi jo rešili. Njena smrt je bila zato razglašena na kraju nesreče,« so povedali reševalci. 

Instagram (osebni profil)
"Bila je tako lepa, dobrega srca, iskrena in tako prijazna," je povedala njena sestra.

Družinski člani umrle Kate Woodstock so izrazili svoj poklon »prelepi sestri in hčerki«.Užaloščena sestra Lucy Ford je po sodni preiskavi povedala: »Izjemno blizu sva si bili. Bila je tako lepa, dobrega srca, iskrena in tako prijazna«. Družina se je zahvalila še skupnosti za podporo in reševalnim enotam za hiter odziv.