Top flop tedna

Romunski voznik v kombi strpal cel traktor

S.S.
29. 4. 2019, 21.25
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

PU Ljubljana
V tovornem delu je prevažal traktor in drugo kmetijsko mehanizacijo.

10. Na Zaloški cesti v Ljubljani je nekdo vlomil v prostore društva in ukradel LCD-televizor, ki pa ga je potem odvrgel v bližini.

9. Iz gostinskega lokala v Kopru je nekdo ukradel 50 evrov.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7. Na Belvederju nad Izolo so se stepli 38-letni domačin in štirje neznani moški. Med pretepom je domačinu iz žepa padla denarnica, ki jo je nekdo pobral in jo ukradel.

6. Celjski policisti so na Mariborski cesti obravnavali vlom v gostinsko prikolico. Lopov je ukradel agregat.

5. V Rogatcu se je iz neznanega vzroka vnel kovček s smodnikom, ki ga je lastnik pustil na terasi. V požaru se je lažje poškodoval 72-letni moški.

4. V Brežicah so policisti pridržali dva pijanca, ki sta rogovilila na javnem kraju in se nista pomirila niti po prihodu patrulje na kraj.

3. Na Erjavčevi ulici v Celju je nekdo na parkiranem avtomobilu zlomil kljuko na voznikovih vratih in lastniku povzročil za približno 200 evrov škode.

2. Kranjski policisti obravnavajo »prijavo uporabe zračnega ali podobnega orožja z vozila na javnem kraju«. V dogodku sicer ni bil nihče ustreljen.

1. Ljubljanski policisti so na avtocesti med Lukovico in Blagovico iz prometa izločili tovorno vozilo s priklopnikom, ki je za 133 odstotkov preseglo skupno dovoljeno maso. Med tehtanjem so ugotovili, da voznik, državljan Romunije, v tovornem prostoru kombija prevaža kmetijski traktor in drugo kmetijsko opremo oziroma mehanizacijo. Voznik je bil izločen iz prometa, za kršitev pa so mu izdali plačilni nalog z globo v višini 1000 evrov.