"Resne zdravstvene težave"

Gostje so se pritoževali zaradi hrupa, je bila 22-letna takrat že mrtva?

G.G.
12. 4. 2019, 09.21
Posodobljeno: 12. 4. 2019, 09.44
Deli članek:

Po nasilni smrti Britanke v hotelu v švicarskem Locarnu preiskovalci sestavljajo zgodbo.

Profimedia
Anna Florence Reed

Nedvomno je za smrt 22-letne Anne Florence Reed odgovoren njen partner, 29-letni Nemec Marc Schatzle. Ugotoviti pa bo treba, ali je šlo za nezgodo pri spolnih praksah ali načrtno dejanje.

Švicarski časnik Le Matin posreduje nekaj podrobnosti o dogajanju v hotelu La Palma au Lac v noči na torek. Gostje v hotelu so se okoli tretje ure ponoči pritoževali zaradi hrupa, ki je prihajal iz apartmaja v vrhnjem nadstropju tega luksuznega hotela. Okoli 6.30 je Schatzle zapustil sobo in se zglasil na recepciji. Bil je razburjen. Dejal je, da ima njegova punca »resne zdravstvene težave«. Uslužbenci hotela so poklicali reševalce in ti so pohiteli do Anne, ki je ležala nezavestna v kopalnici apartmaja. Neuspešno. Bila je mrtva.

Facebook
Anna Florence Reed

Obdukcija je pokazala, da je umrla zaradi zadušitve, po telesu pa je imela tudi modrice. Schatzle je sodeloval s policisti in jim povedal, da je prišlo do nezgode pri spolnem občevanju. Policisti so ga kazensko ovadili zaradi uboja, tožilstvo pa bo še razmislilo o klasifikaciji kaznivega dejanja.