Nova nasilna smrt

FOTO: Družinska tragedija v vrtnariji pri Ptuju: umrla ena oseba

S.R.
28. 3. 2019, 10.17
Posodobljeno: 29. 3. 2019, 10.06
Deli članek:

V Spuhlji pri Ptuju se je danes pripetila družinska tragedija, v kateri naj bi moški ubil svojo soprogo.

M.S.
Prizorišče tragedije v Spuhlji.

V UKC Maribor so danes malo pred 9. uro prejeli prijavo, da je v naselju Spuhlja pri Ptuju nujno potrebna pomoč policistov in reševalcev. 

Policisti so po prvih zbranih obvestilih ugotovili, da je na kraju ena oseba pokojna, druga pa poškodovana, pri čemer so na pokojni osebi opazili sledi nasilja, so sporočili iz PU Maribor. Na kraju so bili tudi reševalci, ki so poškodovani osebi nudili pomoč. Zadeva se je dogajala v zasebnem prostoru, druge osebe pa po do zdaj zbranih podatkih niso bile ogrožene.

Črtomir Goznik
V družinski tragediji v Spuhlji umrla ena oseba.

Po informacijah Štajerskega tednika je prišlo do družinske tragedije pri Vrtnariji Palma. Svoji soprogi, ki naj bi že pred časom vložila zahtevek za razvezo, naj bi sodil mož, ki so ga policisti in reševalci našli ranjenega ter ga nato oskrbeli. Radio Ptuj pa medtem poroča, da naj bi med zakoncema že več let prihajalo do nesoglasij, pri čemer naj bi pokojna žena pred časom vložila tudi zahtevek za "začasno odredbo prodaje skupnega premoženja, saj naj bi njen soprog v zadnjem času prodal kar nekaj zemlje." V teh dneh naj bi bil tudi uradno obveščen o ločitvi.

S policije so kasneje sporočili, da preiskujejo za sum storitve kaznivega dejanja umora in poskusa samomora. Moški, osumljen umora, je trenutno na zdravljenju v bolnišnici.