Otroka žrtev krvavega zločina?

VIDEO: Bežala pred okrvavljenim in golim soprogom, policija mrzlično išče njuna malčka

R.T.
14. 3. 2019, 17.23
Posodobljeno: 14. 3. 2019, 18.08
Deli članek:

Španska policija pri Valencii že od jutra išče pogrešana bratca in sestrico.

Twitter
Iskanje pogrešanih otrok.

Policija je po jutranjem krvavem dogajanju v kraju Godella severno od Valencie vse napore usmerila v iskanje dveh malčkov, štiriletnega dečka in njegove nekaj mesecev stare sestrice. Iskalna akcija se je pričela po strašljivi prijavi enega od občanov, ki je sosedo videl bežati pred okrvavljenim in golim soprogom. 

Policisti so moškega, sicer očeta pogrešanih otrok, zaslišali in pridržali. Ker otrok in soproge ni bilo v hiši, so nemudoma sprožili obsežno iskalno akcijo, pri čemer si pomagajo tudi s psi sledniki in helikopterjem. Po navedbah lokalnega časnika Las Provincias so med iskanjem naleteli na sledi krvi, pozneje pa so soprogo našli živo. Otroka sta še vedno pogrešana, starša, ki naj bi oba trpela za psihološkimi težavami, pa sta pristala v pridržanju. Oče je po poročanju časnika El Pais policistom med zaslišanjem dejal, da naj bi njegova soproga ponoči, potem ko sta se prepirala, otroka poskušala utopiti. Celotna zadeva naj bi sicer bila precej nenavadna celo za policiste, ki se bojijo, da sta bila otroka žrtev zločina.

El Pais še poroča, da je oče belgijski državljan, ki je bil do nedavnega zaposlen v eni od tamkajšnjih restavracij, medtem ko je mati domačinka.