Otroke vrgel čez balkon

Grozljivka s Paga: trije otroci odpuščeni iz bolnišnice, znano je, kdo bo skrbel zanje

R.T.
11. 3. 2019, 09.21
Posodobljeno: 11. 3. 2019, 10.09
Deli članek:

Trije otroci bodo zadrsko bolnišnico zapustili že danes in bodo okrevanje nadaljevali v domačem okolju, sedemletna deklica pa zaenkrat še ostaja v bolnišnici.

Facebook
Otroci z mamo Katico.

Tudi v Sloveniji je odmeval grozljiv dogodek, ki se je zgodil otoku Pagu, ko je oče v prvem nadstropju čez balkon vrgel svoje štiri mladoletne otroke. Otroci so po grozljivem dogodku okrevali v bolnišnici, trije v zadrski splošni bolnišnici, ena deklica pa v zagrebški bolnišnici KBC - Rebro.

Trije otroci bodo zadrsko bolnišnico zapustili že danes in bodo okrevanje nadaljevali v domačem okolju, in sicer bodo še naprej živeli z materjo, ampak ob pomoči strokovno usposobljene osebe. Kmalu se jim bo pridružila tudi sedemletna deklica, ki se je zaradi hujših poškodb zdravila v Zagrebu. Deklica je bila namreč v komi, iz katere se je na srečo čez nekaj dni prebudila.

54-letni Josip R. s prvega nadstropja hiše v naselju Pag na istoimenskem otoku vrgel svoje štiri otroke. Otroci, stari tri, pet, sedem in osem let, so na tla padli z višine približno šestih metrov.