Top flop tedna

V Artičah velika kurja tatvina, tudi petelina

S.S.
4. 3. 2019, 21.30
Posodobljeno: 4. 3. 2019, 21.43
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Iz kokošnjaka so ukradli tudi petelina.

10. Na Finžgarjevi cesti v Velenju je neznanec z barvo polil osebno vozilo, tlakovce in ograjo.

9. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

8. Na Cesti na klanec v Kranju sta neznanca starejši oškodovanki iz hiše ukradla manjši znesek denarja. Šarlatana sta se žrtvi predstavila kot delavca telekomunikacijskega podjetja in jo zvabila iz hiše. Medtem ko si je Kranjčanka z enim ogledovala mesto na posesti za gradnjo optičnega omrežja, je drugi izkoristil priložnost, pregledal hišo in ji ukradel manjši znesek denarja.

7. V Gorenjem Vrhpolju je nekdo vlomil v počitniško hišo. Pogrešajo orodje in suhomesnate izdelke.

6. Celjski policisti so na Frecetovi ulici obravnavali vlom v garažo. Lastnik pogreša kompresor, motorno žago in škarje za živo mejo.

5. Na Trgu bratov Mravljakov v Šoštanju je neznanec na parkiran avtomobil vrgel težji pepelnik in poškodoval steklo vozila.

4. V Šmarjeti so neznanci iz delavnice ob stanovanjski hiši izpraznili cisterno vina in povzročili za 2000 evrov škode.

3. Koprski policisti so izdali plačilni nalog 31-letniku iz Trbovelj, ki je pešačil po hitri cesti od uvoza Bertoki proti Bivju.

2. Ilirskobistriški policisti so prijeli državljana Alžirije, ki pa je pri čakanju na intervencijsko vozilo izkoristil njihovo nepazljivost in pobegnil v gozd. Policist ga je po 100 metrih uspel ujeti, vendar je tujec zamahnil z roko in se iztrgal iz prijema, tako da je policist padel in se udaril v koleno. Poskušal je še teči za njim, vendar zaradi bolečine v kolenu ni zmogel, tako da mu je tujec spet pobegnil.

1. V Artičah so neznanci iz kokošnjaka ukradli 21 kokoši in petelina.