Zgrešil lokacijo

Jasmino je iskal tudi jasnovidec! Bratrancu je rekel, da je umorjena

G.G.
19. 2. 2019, 08.55
Posodobljeno: 19. 2. 2019, 10.18
Deli članek:

Hrvaški mediji se ubadajo s komaj doumljivim primerom trupla v zamrzovalni skrinji v družinski hiši v vasi Palovec. Novinarji 24sata so stopili do bratranca umorjene Jasmine Dominić.

Profimedia
Fotografija je simbolična

23-letnik je obenem žalosten in jezen. Ne more in ne more verjeti trenutnim opisom. Dvomi, da bi lahko bilo telo njene sestrične kar 19 let v zamrzovalni skrinji, pa tega ne bi nihče opazil.

Bratranec je že pred petnajstimi leti v iskanje Jasmine vključil jasnovidca iz Bjelovarja. Možak je menda nekajkrat pripomogel k najdbi pogrešanega. V tem primeru je bil neizprosen. Izstrelil je, da je Jasmina mrtva in zakopana. Še več, povedal je celo lokacijo, kjer naj bi bilo zakopano njeno truplo. Glede zadnjega je jasnovidec zgrešil.

Jutarnji list bralcem servira pogovor z moškim, ki je bil ob policistih priča, ko so Jasmino dvignili iz zamrzovalne skrinje. »Bila je gola. Skrčena kolena, roke ob telesu. Nikakršnih poškodb nisem videl. Nikoli pa nisem videl kaj takšnega,« je opisal moški novinarjem Jutarnjega lista in jim pokazal še svojo zamrzovalno skrinjo ter dejal: »Enaka«.

Umora osumljena Smiljana Srnec naj bi se včeraj zvečer med policijskim zaslišanjem zlomila in preiskovalcem priznala, kdaj in na kakšen način je ubila sestro Jasmino Dominić. Smiljana naj bi sestro do smrti pretepla. Odvetnik osumljene je kasneje zanikal, da bi priznala zločin. Danes bodo začeli z obdukcijo.