Skrito 19 let

Jasminino truplo v zamrzovalni skrinji: policija odstira tančice

R.T.
17. 2. 2019, 11.18
Posodobljeno: 17. 2. 2019, 19.30
Deli članek:

Po strašljivem odkritju v družinski hiši je policija hitro ukrepala: aretirali so Jasminino sestro.

STA
Fotografija je simbolična.

Po odkritju trupla v zamrzovalni skrinji v družinski hiši v vasi Palovac je policija v soboto zvečer aretirala 45-letno žensko, ki jo sumijo za smrt Jasmine D.

Jasmina je neznano kam izginila pred devetnajstimi leti, zdaj pa naj bi njeno truplo našli v zamrzovalni skrinji v družinski hiši, kjer je bil njen zadnji stalni naslov. 

Međimurske novine, ki navajajo neuradne informacije, poročajo, da naj bi policija aretirala sestro pogrešane Jasmine, in sicer Smiljano D.

Truplo našel bodoči mož Jasminine nečakinje

Truplo v zamrzovalni skrinji naj bi odkril bodoči mož Jasminine nečakinje. Tako so medijev vsaj povedali sosedje. Uradno še ni jasno, kdo je našel truplo, kako je do odkritja prišlo in kdo je o tem obvestil policijo. O tem, kako naj bi se to zgodilo, kroži v hrvaških medijih več scenarijev, skupno vsem pa je, da naj bi se iz skrinje začel širiti smrad. 

Leta 2011 je Jasminin oče, ki je medtem že umrl, za Večernji list dejal, da je Jasmina - preden je leta 2000 izginila v Zagrebu - napovedala, da bo preko študentskega servisa delala na neki ladji in da gre v Pariz. Od takrat naprej družina o njej ni nič več slišala, saj se je za njo izgubila vsaka sled. 

Jasminina mama živi in dela v Nemčiji.