Črna kronika

Po hudi nesreči 27-letne voditeljice se je oglasila mama: Bila sam obupana, nora

R.T.
12. 2. 2019, 09.53
Posodobljeno: 12. 2. 2019, 10.24
Deli članek:

Dei je avtobus odtrgal roko, na srečo pa je zdravnikom v večurni, zahtevni in tudi tvegani operaciji uspelo rešiti roko 27-letne voditeljice.

Instagram
Dea Đurđević

Prejšnji teden, v četrtek zjutraj, se je v jutranjem silovitem trčenju pred beograjsko bolnišnico hudo poškodovala mlada televizijska voditeljica Dea Đurđević. Dei je avtobus odtrgal roko, na srečo pa je zdravnikom v večurni, zahtevni in tudi tvegani operaciji uspelo rešiti roko 27-letne voditeljice.

Po prvem šoku se je zdaj za srbske medije oglasila Deina mama, Nena Dodevski, ki je priznala, kako težko se je soočala s situacijo, v kateri se je znašla njena hči.

"Bila sam obupana, nora. Porušil se mi je ves svet, ampak, hvala bogu, zdaj je to vse za nami. Rekli so mi: 'Kaj si to rodila? Dekle ni potočilo niti solze od trenutka, ko se ji je to zgodilo," je povedala za srbski Telegraf. 

Dea še ni povsem "na varnem". So pa zdravniki kljub možnim zapletom po operacij zadovoljni s svojim delom. Ne le, da je bila njena roka odtrgana, ampak je bila tudi opečena. Vseeno so jo zdravniki uspeli ohraniti in jo uspešno prišiti b operaciji. "Na smrt sem utrujen, krvav, preznojen, nisem se še preoblekel. Odločni smo prišili roko. Seveda jo bomo morali še spremljati, ampak pričakujemo, da bo roko lahko povsem normalno uporabljala," je po operaciji za Kurir povedal eden od Deinih zdravnikov.

Oglasila pa se je tudi Dea in potrdila, da se počuti dobro: "Hvala bogu, živa sem, in tudi zdravniki so zelo zadovoljni s potekom operacije in pravijo, da dobro okrevam. To je najbolj važno.  Verjamem, da bo vse dobro".