Silovito trčenje

VIDEO: Mladi srbski voditeljici v hudi nesreči odtrgalo roko

S.R.
7. 2. 2019, 10.49
Posodobljeno: 7. 2. 2019, 12.16
Deli članek:

V jutranjem silovitem trčenju pred beograjsko bolnišnico se je hudo poškodovala mlada televizijska voditeljica. Zdravniki so njeno odtrgano roko zamrznili, zdaj čakajo in upajo na najboljši možen scenarij.

Instagram
Kirurgi se borijo, da Dea Đurđević ne bi za vedno izgubila roke.

Pred bolnišnico »Dragiša Mišović« v Beogradu se je ob približno 6. uri zjutraj pripetila prometna nesreča, v kateri jo je hudo skupila mlada televizijska voditeljica na TV Pink Dea Đurđević

V silovitem verižnem trčenju so bili udeleženi trije osebni avtomobili in dva avtobusa. Za volanom enega od avtomobilov je sedela Dea. Kot poroča srbski časnik Alo, je ravno ona najprej trčila v drug avtomobil, ko pa je izstopila iz vozila, da bi se pogovorila z voznikom drugega avtomobila, je vanjo na pločniku trčil avtobus, pri tem pa ji je odtrgalo roko. Sledilo je verižno trčenje. 

Deo so nemudoma prepeljali na urgenco, kjer so zdravniki njeno roko najprej zakopali v led, zdaj pa si na vso moč prizadevajo, da bi ji odtrgan ud rešili. Voditeljica je po poročanju srbskih medijev pristala na operacijski mizi, operacija pa naj bi trajala najmanj šest ur. »Slišal sem se z njo, a je še nisem videl. Resnično moram povedati, da je policija svoje delo opravila odlično, da enako počnejo zdravniki in da upamo, da bo vse v redu,« pa je za Blic dejal njen partner in novinar Mladen Mijatović.

Kot poroča srbski Kurir.rs, naj bi bila Dea ves čas po nesreči pri zavesti. Obsedela naj bi na pločniku in počakala reševalce. Portal še poroča, da njeno življenje ni ogroženo in da nima nobenih notranjih krvavitev ali poškodb notranjih organov. Nesreča se je sicer pripetila slabih 200 metrov od njene službe.