Težki časi

Manekenko našli mrtvo v njenem domovanju

R.T.
7. 1. 2019, 13.37
Posodobljeno: 7. 1. 2019, 13.38
Deli članek:

Avstralska manekenka je nedavno na družabnem omrežju večkrat spregovorila o težkih, stresnih in temačnih izzivih in izkušnjah v svojem življenju. Zdaj se je za vedno poslovila.

Instagram
Annalise je preživljala težko obdobje.

46-letno Annalise Braakensiek, eno najbolj priznanih avstralskih manekenk, so včeraj v njenem domovanju v Sydneyju našli mrtvo. Policijo so poklicali njeni zaskrbljeni prijatelji, potem ko se lepotica od četrtka ni odzivala na njihove klice in sporočila. 

Braakensiekova, sicer tudi oblikovalka nakita in guru za zdravo prehrano, je v zadnjih tednih na instagramu objavila več skrivnostnih sporočil. Med drugim je dejala, da »se trenutno vse skupaj zdi sprevrženo in obrnjeno na glavo« ter da »se je v zadnjem času srečevala s temačnimi, težkimi, zahtevnimi in popolnoma strašljivimi življenjskimi preizkušnjami.« Nadaljevala je, da je bilo to »leto polno izzivov,« a da se veseli »novih začetkov« v letu 2019. Hkrati se je zahvalila vsem, ki so ji »pomagali skozi turbulentno leto.« Nedavno je kupila tudi novo hišo.

V še eni od objav je spregovorila o svojem sodelovanju z dobrodelno organizacijo za preprečevanje samomora, katere ambasadorka je bila. »Z dna srca se vam zahvaljujem, da ste mi pomagali skozi temačne oblake. Zdaj sem dovolj močna, da pomagam svojim najbližjim, ki so trenutno v težkem obdobju. Ampak skozi to se bomo prebili,« je zapisala. 

Avstralska policija je že potrdila, da njene smrti ne obravnavajo kot sumljive. Braakensiekova se je aprila sicer razšla z Dannyjem Goldbergom, borznim posrednikom, s katerim sta skupaj preživela 16 let.