Vbodne rane

FOTO: Povod za krvav obračun med dijaki noč čarovnic?

S.R./STA
13. 11. 2018, 12.46
Posodobljeno: 13. 11. 2018, 13.22
Deli članek:

Dijaka, ki sta bila včeraj poškodovana v množičnem pretepu v Murski Soboti, sta še vedno v bolnišnici.

Sobotainfo.com
Obračunali so v križišču Slovenske in Zvezne ulice .

Dijaka sta v krvavem obračunu dobila vbodnine v spodnje okončine, so pojasnili v Splošni bolnišnici Murska Sobota. Dogajanje in vzroke za množični pretep policija še preiskuje.

Kot je znano, se je okoli 13. ure pred trgovino Blagovnica steplo več mladoletnikov, ki so šli z ene od srednjih šol na železniško postajo, od koder se vozijo domov. Dva ranjena, vsaj eden je močno krvavel, so odpeljali reševalci, preostali so odšli na železniško postajo, od koder so jih policisti odpeljali na zaslišanje na policijsko postajo. Sledi pretepa so policisti iskali na širšem območju med trgovino in železniško postajo. 

Sobotainfo.com
Krvav obračun v središču Murske Sobote.

Po neuradnih podatkih Sobotainfo naj bi bil storilec mladoletnik, ki sicer ne obiskuje šole v Murski Soboti, šlo pa naj bi za obračun med 16-letniki. Po pisanju portala Vestnik.si naj bi bil vzrok za pretep maščevanje zaradi dogodkov na prireditvi Noč čarovnic v Rakičanu konec prejšnjega meseca. Novih informacij o dogodku po besedah tiskovne predstavnice policijske uprave Murska Sobota Suzane Rauš ne dajejo, saj podatke še zbirajo. 

Sobotainfo.com
Policist stika za orožjem.

Sobotainfo.com
Krvavi madeži po obračunu.