Tragedija v Mariboru

Kdo je Martin P., kriv za smrt Urške in njenega dojenčka Oskarja?

Si.R.
2. 11. 2018, 20.00
Posodobljeno: 3. 11. 2018, 08.07
Deli članek:

Tragedija v Mariboru je zahtevala visok davek. Pijani 29-letnik je z objestno vožnjo vzel življenje 27-letni Urški in njenemu sinu Oskarju.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Bila je pretekla sobota. Okoli 21. ure sta se Mario Veingerl in njegova 27-letna izbranka Urška Krajišnik odpravila na večerni sprehod s svojimi tremi psi. Kot že ničkolikokrat in misleč, da bo takšnih sprehodov še mnogo. V veri, da bodo še lepši, ko bo družino čez dva meseca osrečil še mali Oskar, ki bo prijokal na svet izpod Urškinega srca. Nihče ni niti slutil, da bo glasen pok, ki je prerezal tišino mirnega večera, uničil sanje in z obrazov izbrisal srečo.

29-letni Mariborčan Martin P. je na prehodu za pešce čez Nasipno ulico trčil v nosečo Urško.

Kot je že znano, sta zaradi posledic nesreče življenje izgubila 27-letnica in njen sin Oskar, ki se je rodil s carskim rezom le nekaj ur po nesreči. Žalostno novico, da je za mamico odšel še mali Oskar, je na Facebooku sporočil dedek.

Kdo je Martin P.?

Preverili smo, kdo je 29-letni Mariborčan, povzročitelj te tragične prometne nesreče. Kot je razbrati iz zapisov, je Martin P. že stari znanec policije, s kartoteko, v kateri ni nič kaj nedolžnih zaznamkov.

Več podrobnosti si preberite v današnji izdaji časnika Novice Svet24 ali na Trafika24.