Tragedija na cesti

FOTO: V prometni nesreči ugasnilo življenje nekdanjega reprezentanta

R.T.
22. 10. 2018, 19.45
Deli članek:

Cesta je vzela še eno mlado življenje.

PGD Slovenj Gradec
Izgubil je oblast nad vozilom in za vedno odšel.

V soboto popoldne se je z motornim kolesom smrtno ponesrečil nekdanji slovenski reprezentant v atletiki Gorazd Krivanek. Gorazd, nekdanji mnogobojec in član Atletskega kluba Velenje, se je malo pred 17. uro z motorjem iz Slovenj Gradca peljal proti Velenju, ko je v Paki pri Velenju zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in tragično padel. Poškodbe so bile usodne, mnogo prezgodaj je ugasnilo življenje.

32-letni Gorazd, ki je pred leti profesionalno atletiko obesil na klin, ni pa na klin obesil tudi atletskih čevljev, saj se je redno udeleževal rekreativnih tekov po vsej Sloveniji, je bil zadnja leta zaposlen v Slovenski vojski, kjer je bil odlikovan tudi z medaljo v službi miru. Kot so zapisali na portalu Ekipa24, je »cesta vzela še eno mlado življenje, človeka, ki je vedno pozitivno gledal na vse in bil pripravljen pomagati ter se žrtvovati za druge.« Iskrene sožalje svojcem in prijateljem. 

To je sicer letos že deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani je v enakem obdobju v prometnih nesrečah na tem območju umrlo šestnajst ljudi.