Ugrabljena?

Starša umorjena, njuna 13-letna hči izginila

G.G.
18. 10. 2018, 08.01
Posodobljeno: 18. 10. 2018, 08.05
Deli članek:

Policisti iz okrožja Barron v ameriški zvezni državi Wisconsin menijo, da je 13-letna Jayme Closs v nevarnosti.

Barron County Sheriff's Department
Pogrešana Jayme Closs.

V ponedeljek okoli 1. ure ponoči po lokalnem času so prejeli klic na interventno številko z mobilnega telefona. Slišali so se šumi v ozadju, mogoče je nekdo nekaj zamomljal, nihče pa ni jasno spregovoril.

Policisti so bili na kraju klica že čez pet minut. V hiši so našli mrtva zakonca, 56-letnega Jamesa Clossa in njegovo deset let mlajšo ženo Denise. Izkazalo se je, da sta bila ustreljena. Kdo je bil strelec?

Šerif okrožja Barron Chris Fitzgerald je skrivnosten. »Gre za zahteven primer, drugačen. Zaenkrat nimamo osumljenca,« je povedal za lokalne medije in prebivalce okoliša pozval, naj delijo fotografijo pogrešane 13-letne Jayme Cross, hčere umorjenih zakoncev.

Policija si trenutno prizadeva najti izginulo najstnico, ki so jo učitelji in sošolci opisali kot zelo prijazno dekle. Je bila v času umora doma? Najverjetneje. Jo policisti obravnavajo kot osumljenko? Ne. Je po umoru zbežala? Policisti ne verjamejo, kar odpira medijem prosto pot k teorijo o ugrabitvi.

Policisti so doslej prejeli že več kot 400 namigov o tem, kje naj bi se nahajala pogrešana, vendar se informacije niso izkazale za točne.