chrystal vega
Pope county detention center
Učiteljica se je danes predala sama.

»V parku je imela spolne odnose s 16-letnim dijakom,« nam pa je priznala, da so telefonska sporočila med njima »šla preko vsake meje.« Tako pravijo policisti v ameriški zvezni državi Arkansas, ki so prijeli učiteljico Chrystal Vega. 40-letno mamo dveh otrok so v petek obtožili spolnega napada na mladoletno osebo.

Vega je policistom priznala, da je imela z dijakom z vidika pošiljanja telefonskih sporočil nedostojno razmerje, saj da so šla nekatera preko meje, a da je bilo to tudi vse. Razmerje je policiji sicer septembra razkril sam dijak, ki trdi, da sta imela z učiteljico spolni odnos v parku. Da zgodba ni iz trte zvita, pričajo nadzorne kamere, ki so zadevnega dne ob uri, ki jo je navedel dijak, na območju parka ujele avtomobil obtožene. Ta je danes priznala, da se je z najstnikom v parku tudi srečala, a zatrdila, da nista počela nič pohujšljivega. 

Vega, ki se je policistom danes predala sama, potem ko so v petek izdali nalog za njeno aretacijo, je učiteljica jezikoslovja na srednji šoli Dardanelle v istoimenskem mestu, kjer pa ni več zavedena kot njihova zaposlena. 16-letni najstnik sicer ne obiskuje iste šole. Grozi ji od šest do 30 let zapora.