Poziv policije

FOTO: Na prehodu za pešce pri gimnaziji Kranj trčila v kolesarja

S.R.
26. 9. 2018, 12.47
Posodobljeno: 26. 9. 2018, 12.52
Deli članek:

Kranjski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je danes ob približno 7. uri pripetila na Koroški cesti v Kranju.

PU Kranj
Kraj nesreče.

Nesreča se je zgodila na prehodu za pešce, in sicer v neposredni bližini Gimnazije Kranj, sporočajo iz PU Kranj. V nesreči sta bila udeležena mlajši kolesar, ki je prečkal vozišče na prehodu za pešce, in mlajša voznica, ki jeiz smeri Bleiweisove ceste proti Jelenovem klancu vozila manjši osebni avtomobil neznane znamke in tipa. Znano je le, da je bil avtomobil bež barve. Voznica osebnega avtomobila se je po trčenju na kraju ustavila, kolesar, ki je pozneje iskal zdravstveno oskrbo, pa je s kraja odpeljal.

Kranjski policisti za razjasnitev okoliščin voznico neznanega osebnega avtomobila pozivajo, naj se zglasi na Policijski postaji Kranj ali tja pokliče na številko 04/233 64 00 ali na interventno številko 113. Poziv je namenjen tudi pričam prometne nesreče, ki poleg navedenih telefonskih številk podatke o nesreči in voznici lahko posredujejo tudi na anonimni telefon policije 080 1200.