Smrtna žrtev

Italijana odneslo s ceste in zabilo v drevo, nesreče ni preživel

B.K.
23. 9. 2018, 08.26
Posodobljeno: 23. 9. 2018, 13.40
Deli članek:

V soboto okoli 23.25 ure, se je na regionalni cesti izven naselja Lozice zgodila prometna nesreča, v kateri je ena osebi izgubila življenje.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Novogoriški policisti so ugotovili, da je 50-letni voznik osebnega avtomobila znamke VW Passat,  sicer državljan Italije, vozil proti naselju Razdrto. Ko je pripeljal do levega delno preglednega ovinka ni vozil po desni strani smernega vozišča.

Italijanski voznik je v levem ovinku, kjer je na desni strani asfaltirano izogibališče, na koncu zapeljal desno na neutrjeno bankino, od tam pa je avtomobil zdrsel desno izven vozišča po strmi brežini. Vozilo je po dobrih 17 metrih s prednjimi levimi vrati bočno trčilo v drevo. Avtomobil je nato obrnilo na streho.

50-letni voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju prometne nesreče. Kasneje je zdravnica Zdravstvenega doma Ajdovščina odredila sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Poleg policistov so na kraju posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina, PGD Postojna in Razdrto ter reševalci NMP ZD Ajdovščina.