Mamino smrt videl sin?

FOTO: Od kod prihajajo žrtve grozljive nesreče v Šikolah?

S.R./G.T.
8. 8. 2018, 16.40
Posodobljeno: 9. 8. 2018, 07.04
Deli članek:

Sredina huda prometna nesreča v Šikolah je vzela tri življenja. Tragično preminula Anita je bila s sinom na poti iz Domžal.

PGD Slovenska Bistrica
Nesreča se je pripetila malo po 19. uri.

Kot smo že poročali, je v sredo zvečer silovito počilo izven naselja Šikole na glavni cesti med Slovensko Bistrico in Ptujem, ko je oblast nad vozilom izgubila 43-letna Ptujčanka. Tragedija je vzela tri življenja, še dve osebi pa sta pristali v bolnišnici.

Gabrijel Toplak
Po trčenju so gasilci ponesrečene reševali iz zverižene pločevine.

Z lažjimi poškodbami sta po poročanju Primorskih novic v ptujski bolnišnici pristala 65-letni voznik in njegova 64-letna sopotnica na prednjem sedežu, ki prihajata iz Gozda pri Ajdovščini. Nesreča pa se je prcej bolj tragično končala za sopotnika na zadnjih sedežih. Šlo naj bi za 62-letnico iz Višenj in 82-letnika iz Cola.

Gabrijel Toplak
Poleg policistov je bilo na kraju nesreče tudi veliko reševalcev in gasilcev.

Po informacijah, ki nam jih je uspelo pridobiti, naj bi nesrečo domnevno povzročila Ptujčanka Anita L., ki je to vozilo pred nekaj urami kupila v Domžalah, kamor se je odpravila s sinom. Usodnega večera pa naj bi se skupaj vračala domov, zato naj bi bil sin tudi priča maminega usodnega trčenja v vozilo znamke Suzuki SX4.

Gabrijel Toplak
Umrle so s kraja nesreče odpeljala vozila pogrebnega podjetja.

Gabrijel Toplak
Pred smrtjo voznice ni rešila niti varnostna blazina.