Črni torek

FOTO: V silovitem trčenju umrla potnika na zadnjih sedežih in voznica

J.P.
8. 8. 2018, 07.08
Posodobljeno: 8. 8. 2018, 07.17
Deli članek:

Trčili sta dve vozili, trem ljudem ni bilo pomoči.

Gabrijel Toplak
V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila.

V hudi prometni nesreči, ki se je ob četrt čez sedmo zvečer zgodila na glavni cesti Slovenska Bistrica-Ptuj v Šikolah, pred odcepom za Rače, so umrle tri osebe, dve pa so reševalci odpeljali v ptujsko bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Maribor. V nesreči sta bila udeležena dva osebna avtomobila.

Gabriel Toplak
Od avtomobila ni ostalo veliko.

Gasilci PGD Ptuj, Talum in Slovenska Bistrica so pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb, počistili cestišče, odklopili akumulator in razsvetljevali kraj dogodka.

V enem od avtomobilov so bile štiri osebe, od katerih sta dve umrli na kraju nesreče, in sicer potnika na zadnjih sedežih. Voznika in sopotnico, ki je sedela na sprednjem sedežu, so z reševalnimi vozili odpeljali v bolnišnico. V drugem avtomobilu je bila le voznica, ki je prav tako umrla.

Vsi udeleženi so slovenski državljani. Zaenkrat še ni znano, kaj je bil vzrok za nesrečo in kdo jo je povzročil. Že včeraj sta se na kraj nesreče odpravila tudi dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča na Ptuju in dežurni državni tožilec z Okrožnega državnega tožilstva na Ptuju.