Razvrat za rešetkami

Razuzdani policistki sta si mesene užitke privoščili z istim zapornikom

S.R.
7. 8. 2018, 19.22
Deli članek:

Zaradi spolnih užitkov sta »leteli« iz službe, zdaj bosta gulili še sodne klopi.

Pope County Sheriff’s Department
Lauren Elliott

Prebivalci okrožja Pope County v ameriški zvezni državi Minnesota te dni po zobeh vlačijo dve hotnici v modrih uniformah, ki sta se v ječi lokalnega šerifovega urada onegavili z istim zapornikom. 

Pope County Sheriff’s Department
Billie Tucker

24-letna Lauren Elliott in 48-letna Billie Tucker sta najprej »leteli« iz službe, nato pa so jima zaradi »neprimernih spolnih stikov« z zapornikom nadeli še lisice. Kot kaže, jima je na sled prišel sam šerif Shane Jones, ki je na podlagi informacij o morebitnem neprimernem vedenju ene od njiju v petek zvečer sprožil preiskavo dogajanja v svojem brlogu. Ta je razkrila, da sta si mesene užitke privoščili kar dve njegovi policistki. 

Elliottovo so aretirali že v petek ponoči, Tuckerjevo pa naslednje jutro. Slednjo sumijo tudi, da je v jetniško celico tihotapila še nekatere »prepovedane predmete.« Šerif Jones je glede dejanj svojih nekdanjih zaposlenih že izrazil globoko obžalovanje in razočaranje. Poudaril je še, da hitro ukrepanje kaže, da za njegove policiste veljajo enaki standardi in zakoni kot za splošno javnost.