Po smrti jo je ucvrl

Umrla v želji po večji zadnjici; slavni plastični kirurg Bumbum na begu

S.R.
18. 7. 2018, 08.26
Posodobljeno: 18. 7. 2018, 11.26
Deli članek:

Sloviti brazilski plastični kirurg z vzdevkom Dr. Bumbum je na begu.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Denis Furtado, zdravnik, ki je reden gost brazilskih televizijskih oddaj in ki se na instagramu ponaša s kar 650.000 sledilci, se je po smrti ženske, ki ji je povečal "tazadnjo," podal v beg. Bumbumu so za petami brazilski preiskovalci.

Dr Denis Furtado/Facebook
Dr Bumbum v domovini velja za veliko zvezdo.

45-letnemu plastičnemu kirurgu, ki je v domovini prava zvezda, se je zadnja operacija kot kaže nesrečno izjalovila. V soboto zvečer je na operacijski mizi na njegovem domu v Riu de Janeiru ležala 46-letna bančna uslužbenka Lilian Calixto. Med operacijo zadnjice, ki si jo je jasno želela povečati, ji je nenadoma postalo slabo. Bumbum jo je sicer nemudoma odpeljal v bolnišnico, kjer pa se je njeno stanje le še poslabšalo. V nedeljo zgodaj zjutraj je umrla, Bumbum je izginil kot kafra, sodišče pa je izdalo nalog za njegovo prijetje.

Čeprav natančen vzrok smrti še ni znan, zdravniki domnevajo, da so bili zapleti posledica ene od injekcij, ki jih je nesrečnica tistega večera prejela v po njenem mnenju premajhno sedalo. Sporna naj bi bila zlasti injekcija, ki je vsebovala poli(metil-metakrilat). Policija je v povezavi s primerom že prijela Furtadovo partnerko, ki je v posegu sodelovala. Na dogodek se je odzval tudi predsednik brazilskega združenja plastičnih kirurgov Niveo Steffen, ki je opozoril, da se plastična kirurgija v državi sooča s povečanjem števila ljudi, ki na tem področju niso strokovnjaki, poroča britanski BBC.