Stegne

Z nožem ga je zabodel pri nakupu marihuane

G.G.
17. 4. 2018, 12.57
Posodobljeno: 17. 4. 2018, 13.03
Deli članek:

Policisti so ugotovili, da je do spora med 21 in 39 let starim moškim prišlo med prodajo marihuane.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Zgodilo se je minulo sredo, na območju vrtičkov ob ulici Stegne in izvozu na severno ljubljansko obvoznico. Tam se je s svojim avtom okoli 20. ure ustavil 21-letnik. Čakal je na kupca in ta se je kmalu pojavil. Med njima je prišlo do spora, najverjetneje zaradi starega dolga v višini nekaj deset evrov, kažejo ugotovitve ljubljanskih policistov. Besede niso bile dovolj in v nekem trenutku je 39-letnik z nožem »poškodoval« mlajšega prodajalca marihuane.

Mladenič je kljub poškodbam uspel zbežati in poiskati pomoč. Policisti so ga našli nedaleč, na Derčevi ulici v Šiški. Začela se je preiskava, ki je hitro obrodila sadove. 39-letnega osumljenca so v soboto s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa uboja že privedli k dežurni preiskovalni sodnica, ki je zoper njega odredila pripor.

Zaradi pečanja z drogami so policisti preverili tudi oškodovančeve prostore. Našli so okrog pol kilograma marihuane in 11 paketkov po 40 gramov. Po vseh zbranih obvestilih bo tudi zoper 21-letnika podana kazenska ovadba.