Mobilna verzija
15:10 23. julij 2018

Z nožem ga je zabodel pri nakupu marihuane

G.G.
0 Posodobljeno: 13:03 / 17.4.2018

Policisti so ugotovili, da je do spora med 21 in 39 let starim moškim prišlo med prodajo marihuane.

nož

Fotografija je simbolična. Foto: Profimedia

Zgodilo se je minulo sredo, na območju vrtičkov ob ulici Stegne in izvozu na severno ljubljansko obvoznico. Tam se je s svojim avtom okoli 20. ure ustavil 21-letnik. Čakal je na kupca in ta se je kmalu pojavil. Med njima je prišlo do spora, najverjetneje zaradi starega dolga v višini nekaj deset evrov, kažejo ugotovitve ljubljanskih policistov. Besede niso bile dovolj in v nekem trenutku je 39-letnik z nožem »poškodoval« mlajšega prodajalca marihuane.

Mladenič je kljub poškodbam uspel zbežati in poiskati pomoč. Policisti so ga našli nedaleč, na Derčevi ulici v Šiški. Začela se je preiskava, ki je hitro obrodila sadove. 39-letnega osumljenca so v soboto s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa uboja že privedli k dežurni preiskovalni sodnica, ki je zoper njega odredila pripor.

Zaradi pečanja z drogami so policisti preverili tudi oškodovančeve prostore. Našli so okrog pol kilograma marihuane in 11 paketkov po 40 gramov. Po vseh zbranih obvestilih bo tudi zoper 21-letnika podana kazenska ovadba.

Vaš prispevek