Mobilna verzija
13:29 19. avgust 2018

Je mladoletna Jana videla mamin umor?

J.P.
0 Posodobljeno: 13:13 / 19.2.2018

Hčerka umorjene pevka je bila med preiskavo večkrat zaslišana. Deli, ki še niso pricurljali v javnost, bi lahko bili ključni pri dokazovanju krivde glavnega osumljenca.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović Krsmanović

Zoran Marjanović, pokojnica in njuna hčerka Foto: Facebok

Izjave mladoletne hčerke umorjene srbske pevke Jelene Krsmanović Marjanović, še niso bile v celoti razkrite. Srbski mediji poročajo, da bodo gotovo zadnji adut pri dokazovanju krivde njenega očeta in žrtvinega moža Zorana Marjanovića.

Koliko ve?

Jelena Krsmanović 1

Jelena Krsmanović Marjanović je bila umorjena 2. aprila leta 2016. Imela je 33 let. Foto: Facebook

Čeprav je Jana Marjanović v času maminega umora štela le pet let, njena pričevanja niso ostala spregledana. Še posebej, ker je bila v času, ko je bil zagrešen zločin, na nasipu v Crvenki s svojim obtoženim očetom. Javnosti je znano, da je policistom povedala, da je »mama izginila v travi« in da se je »zgodilo nekaj groznega«.

Vendar pa to menda še približno ni vse, kar naj bi jim razkrila.

Kot dokaz

Policija in tožilstvo nista dopustila, da bi podrobnosti prišle v javnost. Nekateri celo ugibajo, da je deklica na lastne oči videla zločin in nato bila »podučena«, kaj naj pove.

Dejstvo je, da je tožilstvo nasprotovalo predlogu Marjanovićeve obrambe, da naj Jano zasliši kot pričo. Kar pa ne pomeni, da ne bo pomagala razrešiti zločina. Kot poročajo srbski mediji, bodo njene izjave na sojenju predstavljene kot dokaz, njej pa bo prizanešeno klasično zaslišanje pred sodiščem.

Vaš prispevek