Zdrs

FOTO: V šoku: ujeta v avto zdrsnila v deroč potok

T.L.
11. 12. 2017, 14.44
Posodobljeno: 11. 12. 2017, 15.00
Deli članek:

Po podatkih policije voznica v nesreči ni utrpela telesnih poškodb, po dogodku pa je bila v šoku.

PU Kranj
Voznica je po zdrsu v potok ostala ujeta v osebnem avtomobilu.

Vreme se tudi danes še ni umirilo in povzroča številne preglavice po državi, pri tem pa Gorenjska ni izjema. Največ težav je na območju Bohinja ter na Jezerskem in Ljubelju, težave pa povzročajo močan veter, voda in ponekod podrta drevesa. Zaradi razmer so nekatere ceste zaprte.

Na škofjeloškem območju so policisti dopoldan okoli 10. ure obravnavali tudi prometno nesrečo in zdrs vozila na poledenelem parkirišču v narasel in deroč potok. Voznica je po zdrsu v potok ostala ujeta v osebnem avtomobilu, v hitri intervenciji pa so jo iz vozila in vode rešili škofjeloški policisti. Voznica v nesreči po podatkih policije ni utrpela telesnih poškodb, po dogodku pa je bila v šoku. Avtomobil so iz struge dvignili gasilci.

Izogibajte se nevarnosti

Poledenelo vozišče je bilo razlog tudi za prometno nesrečo v Podljubelju danes ponoči. Glede na vremensko situacijo v prometu zato policija poziva ljudi k previdnosti in doslednem upoštevanju prometnih pravil. Vozniki naj spremljajo tudi aktualne prometne informacije. Prosijo še, naj se prebivalci izogibajo situacijam in krajem (predvsem območja kjer so drevesa in voda), ki so lahko nevarni.