Spolne zlorabe

Mozoljav mladenič z mučiteljskim darom

R.T.
5. 12. 2017, 10.50
Posodobljeno: 5. 12. 2017, 10.54
Deli članek:

18-letni Joseph Hayden Boston je policiji razkril svoje obsojanja vredno početje Od desetega leta daleč je na različne načine maltretiral in spolno zlorabljal otroke.

Riverside Police Department
Joseph Boston

V noči na soboto je policijsko postajo v kalifornijskem mestu Riverside poklicala mati 18-letnega Bostona. Policistom je zaupala, da je njen sin najverjetneje mučil več najstnikov. Kako to ve? Pobalin ji je kar sam povedal.

Fanta so nemudoma odpeljali na policijsko postajo in se z njim pogovorili. Tam ji je razkril podrobnosti svojih “zločinov”.

Najprej je začel z najbolj svežim. V petek zvečer je bil prijavljen v sobi v motelu v Riversidu. V lokalu se je na hitro spoprijateljil z 8 in 4 leta starima dečkoma. Starši so jima dovolil, da ga obiščeta v sobi. Tam pa se je Joseph “sprostil”. Policija je z javnostjo delila le del tega, kar jim je Joseph povedal. Med drugim naj bi fanta prisilil v oralne spolne odnose.

Z zlorabami je Joseph začel že pri desetih letih. Od takrat naj bi bilo na njegovem spisku žrtev že okoli 50 otrok. Policisti so sporočili še, da bodo razkritja zagotovo močno vplivala na življenja žrtev in njihovih staršev, ki bodo pretreseni ob izpovedih 18-letnika.