Skrivnostno

19-letnica pustila stvari in nato izginila

U.K.
4. 12. 2017, 20.30
Deli članek:

Izginotje mlade Biljane je ena največjih skrivnosti v Kraljevu. Njena družina je obupana, saj verjamejo, da je hčerka prisiljena v prostitucijo. Upajo pa, da se skriva v samostanu.

Arhiv
Družina verjame, da se bo hčerka vrnila.

Takrat 19-letna Biljana Đorić je 2. decembra 2015 leta odšla v center Kraljeva. Očividci so jo sicer še videli na ulici, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. Ali je bila najstnica ugrabljena ali je morda celo odšla prostovoljno, še ni znano, prav tako ni nobenega znamenja, ki bi nakazovalo, ali je živa ali mrtva. Njeni starši so dejali, da se bojijo, da je bila žrtev preprodajalcev ljudi in je zdaj prisiljena v prostitucijo. Verjamejo pa, da je njihova hčerka še živa.

Facebook
Biljana je bila študentka ekonomske fakultete.

Policija

Odkritje trupla Tudi predstavniki policije verjamejo, da je mladenka še živa, saj bi sicer v tem času skoraj gotovo našli njeno truplo.

Tudi predstavnik policije je dejal, da verjamejo, da je Biljana še živa, saj bi v dveh letih gotovo odkrili njeno truplo, če bi bila umorjena. Verjamejo tudi, da je z ugrabiteljem ali ugrabitelji najverjetneje odšla prostovoljno. Starša Goran in Vesna sta nekaj časa tudi verjela, da se je hčerka zatekla v katerega od samostanov, in sta jo iskala tam, vendar nista imela sreče. Policija je sicer več osumljencev preverila s poligrafskim testom, a so ga vsi opravili.

Študentka

Biljana je bila študentka ekonomske fakultete. Na dan izginotja je odšla do trafike in tam pustila telefon in potni list. Dejala je, da bo nekdo prišel oboje iskat. Nato se je s taksijem odpeljala do Karađorđeve ulice, za tem pa se je za njo izgubila vsaka sled. Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o primeru, naj obvestijo najbližjo policijsko postajo.