Groza pri sosedih

VIDEO in FOTO: Zaklenjeno v kleti jo je deset let mučil in posiljeval

R.T.
23. 11. 2017, 17.45
Posodobljeno: 23. 11. 2017, 19.26
Deli članek:

29-letna mladenka iz Romunije je v ujetništvu v Italiji preživela desetletje groze in trpljenja.

Carabinieri catanzaro
Desetletje v ujetništvu.

Tragična zgodba se je začela leta 2007, ko je takrat 19-letna državljanka Romunije odpotovala v mesto Lamezia na jugu Italije, kjer jo je italijanska družina zaposlila, da bi pomagala starejši ženski, sicer materi njenega poznejšega krvnika, poroča italijanski portal Digi24.

Njena nočna mora se je začela, ko je starka umrla, njen sin pa jo je začel zlorabljati. Naslednjih deset let je preživela v ujetništvu v zaklenjeni kleti, ves ta čas pa jo je mučil in posiljeval. Svojemu posiljevalcu je rodila tudi dva otroka, ki sta morala živeti v enakih razmerah – v kleti za zaklenjenimi vrati, ki jih je od zunaj varovala debela veriga, brez vode in elektrike ter posteljami iz kartona.

Carabinieri catanzaro
Desetletje v ujetništvu.

Policija je grozljivko odkrila povsem po naključju med rutinsko kontrolo prometa, ko so na cesti ustavili mučitelja z njenim najstarejšim sinom. Povsem shiran deček v umazanih in razcapanih oblačilih je nemudoma pritegnil pozornost policistov, ki so zato želeli govoriti z njegovo mamo. Posledično odkritje jih je naravnost šokiralo. V kleti so naleteli na žensko v grozljivem zdravstvenem in duševnem stanju s številnimi vidnimi poškodbami po vsem telesu, ki so jih na njej pustila leta in leta mučenja.

Pristojni organi so 29-letnico in njena otroka že premestili na varno, moški pa na nadaljnjo usodo čaka v priporu.

Carabinieri catanzaro
Desetletje v ujetništvu.

Carabinieri catanzaro
Desetletje v ujetništvu.