Mobilna verzija
14:16 19. junij 2018

Sredi belega dne ustrelili dva moška

Ž.K.
6 Posodobljeno: 16:46 / 20.10.2017

V beograjskem naselju Voždovac je prišlo do streljanja v katerem sta življenje izgubila dva moška. Eden od njiju naj bi bil znani preprodajalec drog.

Streljanje v Novem Mestu-2

Okoliščine umora kažejo, da je šlo za mafijski obračun. Foto: Arhiv Svet24

V streljanju do katerega je prišlo danes nekaj po 11 uri dopoldne, naj bi po poročanju srbskega spletnega portala Blic.rs, življenje izgubila 38 - letni Ivan Čirić in 31 letni Ivan Milić. Čiriću je bila v preteklosti večkrat odvzeta prostost zaradi trgovanja s prepovedanimi substancami, trikrat pa naj bi bil tarča atentata. Nazadnje letos februarja, ko so pod njegov avtomobil podstavili bombo in je utrpel hude poškodbe, med drugim je ostal brez roke.

Kot poročajo srbski mediji naj bi danes ob 11.30 ob njegov avto zapeljala dva moška s skuterjem in pričela streljati. Čirić je sicer sedel na sovoznikovem sedežu, a ga to ni rešilo. Milić, ki je vozil avto znamke Peugeot je kljub temu, da je bil ranjen poskusil zbežati, a sta ga napadalca ujela in vanj izstrelila še nekaj nabojev, ki so bili usodni. Oba napadena so reševalci sicer poskušali oživljati, a niso bili uspešni. Napadalca sta odpeljala v neznano. Policija je del mesta v katerem je prišlo do zločina zaprla in zbira informacije. 

bomba

Ivan Čirić je bil v preteklosti tarča treh atentatov. Foto: youtube

Vaš prispevek