Nesreča s pobegom

Policija išče pobeglo voznico belega renaulta

M.K.
13. 9. 2017, 11.32
Posodobljeno: 13. 9. 2017, 12.03
Deli članek:

Novogoriška policija preiskuje prometno nesrečo s pobegom v Novi Gorici, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

pk
Policija ju je že zašila.

55–letni voznik osebnega avtomobila znamke Opel je drevi vozil po Ulici dr. Karla Lavriča (iz smeri Cankarjeve ulice) proti Ulici Gradnikove brigade. Pred krožnim križiščem je omenjeni voznik zmanjšal hitrost, takrat pa se je v zadnji del njegovega osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje zaletela zaenkrat še neznana voznica osebnega avtomobila znamke Renault, bele barve. Nesreča se je pripetila ob 9.42, so sporočili s policijske uprave v Novi Gorici.

Osebno vozilo, s katerim se je peljal omenjeni 55-letni voznik, je po trčenju odbilo naprej čez robnik, neznana voznica pa je po prometni nesreči odpeljala naprej (po Ulici Gradnikove brigade v smeri središča mesta) ne da
bi drugemu udeležencu prometne nesreče nudila ustrezne podatke. V prometni nesreči je nastala materialna škoda na vozilih.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 4400, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) pozivajo zaenkrat še neznano voznico osebnega avtomobila, kot tudi vse morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na PP Nova Gorica ali na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na intervencijsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Arhiv Svet24
Policisti dogodek še preiskujejo.