Kaj se je dogajalo?

Policija: Po prvih ugotovitvah do napada na 17-letnika ni prišlo

T.L.
1. 2. 2017, 15.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zaradi nasprotujočih si navedb v prijavi, večkrat spremenjene izjave mladostnika in drugih okoliščin obravnavanega primera, policija nadaljuje z intenzivnim preverjanjem okoliščin.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Danes, okoli 6.30, so bili policisti obveščeni, da naj bi neznanci napadli in poškodovali 17-letnika v Mariboru. Zaradi nasprotujočih si navedb v prijavi, večkrat spremenjene izjave mladostnika in drugih okoliščin obravnavanega primera, policija nadaljuje z intenzivnim preverjanjem okoliščin. Prva zbrana obvestila pa kažejo na to, da do napada več oseb ni prišlo.

V noči na 1. februar tudi ni bilo podane nobene podobne prijave, na podlagi katere bi lahko sklepali, da se je na tem območju zadrževala skupina, ki bi sodelovala pri takšnem dejanju, je še sporočila policija.

Poročali smo, da je policija prijela prijavo o napadu na mladoletno osebo. Maribor24.si, češ, da naj bi v okolici Koroške ceste mladoletnika z nožem napadlo več neznanih oseb. Mladoletnik naj bi ob tem utrpel več poškodb in dobil več šivov. Njegova mati je za Maribor24.si zatrdila, da naj bi bil sin "popolnoma porezan po rokah, obrazu, po prsnem košu, kot da se je nekdo izživljal nad njim. V nogo pod kolenom, pa so ga zabodli, v bolnišnici je bil v operacijski dve uri."

Še zbirajo informacije

Vse, ki bi karkoli pomagali pri razjasnitvi okoliščin opisane prijave na policiji naprošajo, da obvestijo policiste na interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.