Naklepni umor

Filmsko igralko in inštruktorico joge našli mrtvo v prtljažniku

R.T.
28. 12. 2016, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Domnevnega morilca filmske igralke in inštruktorice joge Tricie McCauley, ki so jo družina in prijatelji pogrešali od božiča, so obtožili naklepnega umora.

DC Police Department
McCauleyjeva je pogosto nastopala v gledališču ter se pojavila več filmih in televizijskih reklamah.

46-letno Tricio McCauley so prijatelji v Washingtonu v nedeljo zaman pričakovali na božični večerji. Naslednji dan je prazen ostal tudi njen sedež na letu v zvezno državo Oregon. Takrat je njen zaskrbljeni brat Brian McCauley na facebooku objavil sporočilo, da Tricio pogrešajo.

V noči na torek so med iskalno akcijo za volanom njenega avtomobila prijeli 29-letnega Adriana Duanea Johnsona. Po tem, ko je policajem izročil ključe vozila, so ti v prtljažniku našli njeno truplo. Policija je pozneje potrdila, da je bila Tricia pretepena in zadavljena ter da se storilec in žrtev najverjetneje nista poznala. Glede na sodno dokumentacijo naj bi Johnson trpel za duševnimi težavami, kar je potrdil tudi njegov oče, vendar je dodal, da njegov sin, ki je sicer živel na ulici, nikoli ni kazal znakov agresije.

Smrt igralke je le nekaj ur pozneje potrdil tudi njen brat, ki je za WUSA-TV dejal: »Tricie ni več, našli so njeno truplo. Hvala vsem za pomoč, podporo in ljubezen.«