Ustreljena inštruktorica fitnesa

Ustrelil dekle, da bi opozoril njenega fanta?

S.R.
20. 11. 2016, 10.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

30-letna inštruktorica fitnesa Teodora Kaćanski je bila včeraj zvečer žrtev načrtnega strelskega napada.

Reuters
Fotografija je simbolična.

Neznani napadalec naj bi skočil iz grmovja in proti Teodori Kaćanski, medtem ko je izstopala iz svojega črnega terenskega vozila, iz pištole izstrelil pet nabojev, poroča srbski portal Blic. Nesrečno dekle je obležalo v mlaki krvi pred vhodom domovanja, kjer je živela s svojim fantom. Blic še poroča, da je strelec po napadu pobegnil peš, za njim pa so se izgubile vse sledi.

Strelski napad se je zgodil ob približno šesti uri zvečer v naselju Telep v bližini Novega Sada.

Neuradno naj bi šlo za napad iz zasede, pri čemer naj bi napadalec svojo žrtev poznal, policija pa proučuje možnost, da bi napad lahko bil opozorilo njenemu fantu, ki je star znanec policije.

Na podlagi izjav pretresene sosede naj bi policija in reševalne službe na kraj dogodka prispele le nekaj minut po incidentu, reševalci pa so dekle nemudoma začeli oživljali ter jo nato odpeljali v klinični center.

Teodora, katere zdravstveno stanje je zelo resno, trenutno leži v vojvodinskem kliničnem centru, kjer se zdravniki še vedno borijo za njeno življenje. Neuradno naj bi jo streli zadeli v vrat, roko, nogo in trebuh.

»Teodora je zelo lepa punca. Je inštruktorica fitnesa, vedno nasmejana, soseda pa je zmeraj lepo pozdravljala,« je po navedbah srbskega portala še dejala soseda, ki je dodala, da je prijeten tudi njen fant, čeprav nekoliko zadržan.

Policija glede dogodka zaenkrat še ni podala uradne izjave, preiskovalci pa naj bi med preiskavo podrobno pregledali kraj dogodka, vključno z grmovjem, v katerem je čakal napadalec.