Ugrabitelj in morilec

Pogrešana 30-letnica je bila priklenjena na verigo

G.G.
4. 11. 2016, 19.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

30-letna Kala Brown in njen 32-letni partner Charlie Carver iz Južne Karoline sta izginila 30. avgusta letos. Včeraj so našli Kalo. Policisti so bili ob pogledu na pogrešano šokirani.

Facebook / Find Kala and Charlie
Kala Brown in njen partner Charlie Carver.

Spartanburg County Sheriff's Office
30-letnico je zadrževal 45-letni Todd Kohlhlepp.

Iz bivalnega kontejnerja na obrobju Spartanburga so se slišali kriki in udarci po vratih. Policisti so odprli vrata in v kontejnerju našli žensko, ki je bila privezana na verigo, »kot pes«, se je izrazil lokalni šerif Chuck Wright.

Kaj hitro so ugotovili, da gre za pogrešano Kalo Brown. V ujetništvu je dvakrat na dan dobivala hrano, sicer pa bila zaprta v »peklensko škatlo«, je povedala šerifu. Do rešitve je morala v vročini, brez oken in dotoka svežega zraka, zdržati dva meseca. Kala pa je v joku šerifu povedala še strašnejšo novico. Ugrabitelj je pred njenimi očmi ustrelil njenega partnerja Charlieja Carverja

Kako so policisti vedeli, da je v kontejnerju? Preiskovali so posest spolnega prestopnika Todda Kohlhleppa in zaslišali krike. 45-letnega Kohlhleppa so prijeli in ga še zaslišujejo.

Na njegovem posestvu so zavohali sled policijski psi, ki so šolani za odkrivanje človeških trupel. Imeli so prav. Preiskovalci so na dvorišču medtem našli truplo, več pa znanega kmalu.