Brez odgovorov

Zavrnila poligraf: kaj skriva tašča umorjene Jelene?

R.T.
23. 6. 2016, 08.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tašča umorjene pevke je bila zaslišana še drugič. A kot se izkaže, je (spet) zavrnila preizkus s poligrafom.

Zorica Marjanović je sicer znana zdravilka.

Zorica Marjanović, mama Zorana Marjanovića, moža umorjene Jelene Krsmanović, se je morala predvčerajšnjim še enkrat zglasiti na policijski postaji v Beogradu.

Preiskovalci so jo menda znova izprašali v zvezi z okoliščinami umora Jelene. Zaslišana je bila že konec meseca aprila – tudi takrat je zavrnila testiranje s poligrafom, ko bi morala odgovoriti na vprašanja v zvezi z Jeleninim življenjem. Predvčerajšnjim so bila na vrsti vprašanja o umoru.

Facebook
Truplo Jelene Krsmanović je bilo 2. aprila najdeno na nasipu v Borči. Imela je 33 let.

Sumljivo

Tudi tokrat je trdila, da ne ve, kdo je umoril pevko in če ji je kdo grozil. Vendar pa odklonitev preizkusa s poligrafom meče senco dvoma na njene trditve, češ da ne ve, kdo je morilec. Zato se je pojavil sum, da ima informacije v zvezi z umorom, ki pa jih noče razkriti. Koga ščiti in zakaj – če sploh – tako ostaja skrivnost.

Ukrepal je mož

Zorica je na policijsko postajo prišla v spremstvu moža Vladimirja Marjanovića, v Borčo pa sta se po pogovoru s policisti vrnila vidno vznevoljena. Situacijo je še dodatno poslabšal Vladimir, ki je poskušal medijem naslikati drugačno sliko, češ da sta šla na postajo zgolj iskati nekaj predmetov, ki so jih policisti zasegli med preiskavo. Med drugim tudi Zoranov prenosni računalnik.