Pritiski?

Sredi noči napadli domžalsko odvetnico

G.G.
10. 5. 2016, 14.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na Obrtniški ulici v Domžalah je sredi noči nekdo vrgel kamenje v okna stanovanjske hiše odvetnice. Kmalu zatem pa je zagorel še pred hišo parkiran mercedes. Policisti sumijo, da je šlo za kaznivo dejanje.

CPV Domžale, PGD Domžale-mesto
Mercedes je povsem uničen.

Policiste so o požaru v Domžalah obvestili okoli 3. ure. Ugotovili so, da je zagorelo vozilo, ki je bilo parkirano na dvorišču pred stanovanjsko hišo. Na kraju so intervenirali gasilci, ki so požar pogasili, policisti pa so zavarovali kraj in v jutranjih urah začeli z ogledom.

V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za približno 10.000 evrov škode, saj je vozilo v celoti zgorelo, požar pa je delno poškodoval tudi ograjo ob stanovanjski hiši.

Kot poroča spletni Dnevnik, so neznanci napadli domžalsko odvetnico, ki se je skrila pred napadalci in z balkona na pomoč klicala sosede. Neznanci so najprej razbijali po oknih in vanje metali kamne, nato pa zažgali odvetničin avtomobil. Žrtev je prepričana, da je napad povezan z njenim odvetniškim delom.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne nevarnosti.