Črna kronika

Voznik tovornjaka pobegnil s kraja nesreče

STA/M.J.
14. 8. 2015, 10.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ponoči nekaj po prvi uri se je na štajerski avtocesti pri naselju Ostrožno zgodila prometna nesreča s pobegom, sporočajo s Policijske uprave Celje. Prometno nesrečo je povzročil neznani voznik vlečnega vozila, ki je trčil v kombinirano vozilo citroen jumper. Po nesreči je vlečno vozilo odpeljalo dalje v smeri proti Mariboru.

Arhiv Svet24

Neznani voznik je vozil po avtocesti iz smeri počivališča Lopata proti izvozu Celje center. Zapeljal je na levi prometni pas, po katerem je v tistem trenutku vozil voznik rumenega kombiniranega vozila. Vlečno vozilo je s priklopnim delom vozila trčil v prednji desni del kombiniranega vozila in ga močneje poškodoval.

Znamka vlečnega vozila ni znana, prav tako tip vozila ter njegova barva in registrska številka. Znano je le, da je vozilo imelo pripeto priklopno vozilo, a prav tako neznane znamke in tipa, morda pa je na njem bil naložen zabojnik.

Vse, ki imajo o prometni nesreči kakršnekoli podatke, policija naproša, naj pokličejo na telefonsko številko postaje prometne policije Celje 03 54 26 450 ali na telefonsko številko 113.