Črna kronika

Organizator elitne prostitucije ni v priporu

G.G.
29. 12. 2014, 08.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V Beogradu so prejšnji teden prijeli pet deklet, ki naj bi se ukvarjale s prostitucijo. Pridržali so tudi domnevnega organizatorja t.i. elitne prostitucije Mihajla M., ki pa ga še niso zaslišali.

Twitter

Srbski Blic poroča, da je Mihajlo M. še vedno na prostosti, tožilstvo pa naj bi ga zaslišalo v naslednjih desetih dnevih, ko bodo pregledali zaseženo dokumentacijo. Na podlagi njegovih računov in telefonskih pogovorov bi lahko razkrili širšo mrežo prostitucije v Srbiji.

Mihajlo M. je postal sumljiv, ko so v njegovem avtomobilu odkrili na roko napisane račune. Na listkih so bile napisane tudi telefonske številke deklet, njihovi vzdevki in »cenik«. S pomočjo teh podatkov so izsledili dekleta in jih pet tudi aretirali ter obsodili na osem dni zaporne kazni. Po pritožbi njihovega odvetnika je sodba padla in v prihodnjih dneh jih čaka novo sojenje.

Med obtoženimi je tudi starleta Milica Živanovič, bolj znana pod vzdevkom Mimi Oro, ki je poznana po svojih »duhovitih« odgovorih na televizijskih šovih. Mimi trdi, da ni kriva. Pravi, da so jo na policiji zadržali samo zaradi njenega dolgega jezika, zoper njo pa naj ne bi imeli nobenih dokazov.