Črna kronika

Zaklal ga je na parkirišču v Novi Gorici

STA
14. 8. 2014, 09.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Včeraj, 13. avgusta 2014 ob 15.55 uri, je bila Policija obveščena o sumu kaznivega dejanja poskusa uboja na enem od parkirnih prostorov v središču Nove Gorice, kjer je prišlo do spora med dvema osebama, pri čemer je mlajši moški z nožem zabodel drugega moškega, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe.

Arhiv Svet24

Na kraju so nato policisti na podlagi določil Zakona o kazenskem postopku prijeli in odvzeli prostost 21-letnemu moškemu, osumljenemu storitve kaznivega dejanja. Reševalci so poškodovanemu 33-letnemu moškemu na kraju nudili zdravniško pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer je pozneje umrl.

Novogoriški kriminalisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in bodo po dobljenih rezultatih obdukcije, ki jo je odredil preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, in drugih ugotovljenih dejstev po zaključku preiskave zoper 21-letnega osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo. Kriminalistične preiskava v zvezi z okoliščinami obravnavanega primera kaznivega dejanja še vedno poteka in ni zaključena.